Ara farà un any que vaig conèixer l’Ana Gonzalvo de casualitat al pantalà. I en menys de 5 minuts havíem quedat per anar juntes a València, feien una trobada de dones marineres i hi havia d’anar, va insistir i em va costar poc acceptar. I així va ser com vaig conèixer les Lobas de Mar, un grup no formal de navegants que miraven de crear un espai de reconeixement i xarxa entre elles.

Un any després, conjuntament amb la Judith Mas ens hem embarcat en l’organització del que serà la tercera trobada de dones navegants Lobas de Mar i aquesta una mica més formal i amb molta més gent implicada. Enguanu es celebrarà dissabte 11 de març, amb motiu del dia internacional de la dona, a Barcelona i es podrà navegar en diferents embarcacions, fer una visita guiada al Museu Marítim de Barcelona, conèixer a cinc dones referents del món de la nàutica i participar d’un espai de trobada i tot de manera gratuïta.

Al darrer #donesalmar en parlem



Informació de la trobada

El dia 11 a més de venir a navegar, podreu conèixer dones que naveguen en embarcacions molt diferents.

Mònica Xufré, per exemple, compta amb una àmplia experiència en navegació, es dedica a la reparació, venda, peritatge i assessorament de velers clàssics a la seva empresa Infoser Nàutic sl. També assistirà Pilar Pasanau, regatista oceànica en solitari que ha participat en la Mini Transat en quatre ocasions. Actualment, treballa en un vaixell que es dedica a l’ajuda humanitària. Ingrid Banús ens parlarà de la seva trajectòria àmplia en la vela lleugera i en la vela de creuer, però sobretot del seu projecte per participar a la Ocean Globe Race 2023 a bord del White Shadow Thais Buforn és  actriu, traductora, fotògrafa i navegant activista per la defensa del patrimoni nàutic preservant la tradició de la vela llatina i també coneixerem l’Anna Pujol que és un dels màxims referents del patí català amb un gran palmarès a l'esquena i actualment és la presidenta l'Adipav, l'Associació Esportiva Internacional de Patins de Vela.

El programa del dia serà el següent:


Però més enllà de la taula rodona i de conèixer aquestes dones increïbles volem que sigui un espai per conèixer-ns entre les que encara no ens coneixem, per això: INSCRIU-T'HI. Volem que vinguis. Us podeu inscriure gratuïtament fins al 9 de març.